Social Icons

10 November 2014

[Shaklee Effect]: Omega Oh Omegaguard...

[Shaklee Effect]: Omega Oh Omegaguard...

Ini adalah chew kegemaran Angah & Izzah.
Alhamdulillah dah 2 tahun secara konsisten anak-anak ibu amalkan supplement ini, dan sejak setahun lepas dah nampak perkembangan yang positif dan memberansa
ngkan di kalangan anak-anak, terutama dalam pelajaran dan keseluruhan.

Arma quote dr website shaklee sendiri.
Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTMmenyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA. 
 
Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
 
Ok mari kita lihat..berapa kandungan DHA dalam sebiji Omegaguard...Jika kita lihat di sini, kandungan sebiji omegaguard Shaklee melebihi 85% DHA berbanding dengan pil omegaguard yang lain. Menurut Miss Celine seorang pakar nutrisi Shaklee, pil omega yang terbaik ialah pil yang mengandungi DHA yang tinggi...
Shaklee merupakan salah satu kompeni yang mempunyai kadar DHA yang tinggi dan sudah pasti menjadi pilihan Arma sekeluarga. ^_^
 

Berbalik kepada anak-anak Arma,
ak Ngah & Izzah petah bercakap dan mudah belajar.
Selain fokus, malah rajin bertanya.Malah ada kalanya pertanyaan mereka amat menduga akal seorang ibu. Bila anak yang dah ke depan, ibu perlu lebih berusaha untuk jadi ibu yang berilmu & wajar mencari imu-ilmu pendidikan dalam mendidik anak-anak. Alhamdulillah ayah pandai mengaitkan semuanya dengan alam ciptaan Allah. Terima kasih ayah.

 Ok..seperti yang kita tahu, omegaguard punyai pelbagai kelebihan dalam kehidupan.Untuk kesihatan minda, menjaga kholesterol, tulang & sendi, penurunan berat badan secara semulajadi...cuba kita lihat gambar di atas, terlalu kelebihan omegaguard ini dalam kehidupan seharian. InshaaAllah sesuai untuk semua golongan.

 Sekiranya anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut hubungi saya:
Hubungi Arma di sini:
PM : https://www.facebook.com/preciousInsyirah
Whatsapp : 012-6874142
Blog :
http://preciousinsyirah.blogspot.com/
Like My Page : https://www.facebook.com/pages/Precious-Insyirah-Wardrobes/166433056756447

  ~Anda boleh dapatkan dari saya atau anda boleh dapatkan Shaklee di Cawangan seluruh Malaysia dengan ID saya, dan jaminan saya untuk anda:
 
 1) FREE Consultation & After Sale Service (bimbingan exclusive dari saya)
2) Harga Terbaik dan Mampu Milik
 
Petikan kata-kata Pengasas Shaklee
"Saya tidak pernah memperlekehkan profesion perubatan," tetapi kita adalah dalam 2 bidang yang berasingan. Mereka dilatih utk merawat penyakit,saya berminat dalam memperbaiki kesihatan"

-DR FORREST C.SHAKLEE,SR

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku