Social Icons

CARA MENJADI AHLI

Sejak kebelakangan ini, ramai yang bertanya saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah saya tak pernah berkongsi malah rasanya tak pernah ‘approach’ sesiapa melalui blog2 saya untuk menjadi ahli atau memulakan perniagaan dengan Shaklee (kecuali jika ditanya).
Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.
FAQ tentang menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 858240 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimem registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 858240  sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee trial pack.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee trial pack?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 858240.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah saya (menggunakan ID saya 858240 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan PRECIOUS HEALTH 4U. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di ummiamir81[@]gmail.com untuk maklumat lanjut.


Bagaimana Untuk Menjadi Pengedar Sah Shaklee??Anda mempunyai DUA (2) pilihan untuk menjadi pengedar sah Shaklee


  1. Pendaftaran keahlian Hanya RM 65 sahaja. Kos Penghantaran Shaklee memberkit ialah RM 10 ke semenanjung Malaysia dan RM 20 ke Sabah & Sarawak. Anda boleh membuat pendaftaran terus secara walk in ke mana-mana branch Shaklee berdekatan anda atau menghubungi saya untuk tujuan perdaftaran.
  2. Keahlian Percuma diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian berjumlah 200UV dan keatas.

Apa Kelebihan Berdaftar sebagai Ahli ?
  1. Bimbingan intensif disediakan secara ONLINE di facebook, Group EXCLUSIVE hanya pengedar yang berdaftar layak menyertai dan mendapatkan RAHSIA & TIP-TIP EXCLUSIVE.
  2. Bimbingan OFFLINE-Coaching, Kelas Bimbingan disediakan.
  3. Bonus pada setiap pertengahan bulan
  4. Layak untuk Program Kereta
  5. Layak untuk Program Konvensyen / Intensif


Apa yang kami milikiSekaranga adalah masa yang terbaik untuk berganding dengan Shaklee memandangkan isu kesihatan kini sedang hangat diperkatakan.

Shaklee mencipta keseluruhan produk kesihatan daripada sumber asli terbaik di dunia. 

Gunakanlah ia dan jalani kehidupan yang lebih sihat.

Promosikannya dan ciptalah satu pendapatan lebih sihat.Kesejahteraan-jangkaan industri trilion dolar dalam masa terdekat

Sosial Marketing -917 pengguna di seluruh dunia

Pasaran Produk isi rumah Mesra alam - Jangkaan kenaikan 19%

Pasaran Produk Asli

Pasaran Penjagaan Kulit

Pasaran Anti penuaan-$162 bilion di seluruh dunia
 

Peniagaan dari rumah
  - $70bilion di seluruh dunia (Mesti ingin melihat anak membesar di depan mata dan membesarkan anak dengan tangan sendiri kan? dengan Shaklee anda mampu menjadi Usahawan & surirumah yang berjaya.

Shaklee telah membayar lebih daripada 5 billion kepada insan yang sama seperti anda.ADAKAH ANDA YANG SETERUSNYA??


* Mempunyai pendapatan tambahan
* Menjadi bos pada diri sendiri
* Mengawal kewangan sendiri
* Meluangkan masa yang lebih dengan keluarga
* Nikmati kerja dan hidup yang lebih sihat.
Daripada menerima gaji tetap dalam kerjaya anda dalam mencapai tujuan impian orang lain, perniagaan Shaklee pula milik anda sendiri dan tidak punya had pendapatan.

Apa yang anda usahakan adalah apa yang anda raih dikemudian hari.HOW MUCH MONEY DO YOU WANT TO MAKE? 

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku