Social Icons

PELUANG JANA $$$

Peluang Jana Pendapatan

Selamat datang ke dunia Shaklee - di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang Shaklee.

Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan dalam mewujudkan sebuah organisasi yang kukuh.

Dalam keadaan ekonomi yang mencabar, Shaklee sekali lagi menawarkan cara-cara menambahkan kewangan dan gaya hidup yang memuaskan.


Pelan Jualan Menarik Shaklee


Program Ganjaran Tunai


Bonus Kumpulan Peribadi 21%

Bonus peribadi bersih merupakan pendapatan  yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV kumpulan bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambil kira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menjana pengedar baru masuk kedalam kumpulan anda. Untuk melayakan diri menerima bonus peribadi, pengedar mestilah mempunya paling minima 30UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.


Bonus Kepimpinan 21% (Sehingga 6 paras ke atas)
Anda layak menerima bonus kepimpinan apabila anda melahirkan pimpinan jualan yang baru di dalam organisasi anda 'break out'. Bonus kepimpinan di bayar  kepada semua pemimpin jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus kepimpinan dibayar berasaskan PV Kumpulan sehingga pemimpin jualan tahap ke-6. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar kiraan mata pada tahap pertama( First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.
Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.
Program Kereta
 Program Subsidi Kereta Shaklee ialah Program Insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee  yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. 
Program Konvesyen / Insentif

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvesyen / Insetif untuk keterangan lanjut.
Setiap tahun, Pemimpin jualan yang layak akan mendapat keistimewaan mengahdiri Konvensyen  Shaklee yang diadakan di dalam dan luar negeri.

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku