Social Icons

17 July 2014

Berpuasa tetapi bertenaga??? terbaik!!!


Anda kerap letih???
sukar bangun waktu pagi???
Nak diet tapi sukar???
Tambahan pula di Bulam Ramadahan ini. Ada sahaja alasan yang diberi bila mengantuk.
 
Set Diet & Tenaga
 

Kini tidak lagi dengan pengambilan "Set Diet Shaklee- Bcomplex&Lechithin"...

Cik Nora Ngaland,
Tidak lagi merasa penat & sukar bangun pagi walaupun tidur lewat malam. Malah makin bertenaga bila bangun awal pagi dan badan tidak letih..




 
Suplemen yang diamalkan ialah Bcomplex & Lechithin:

Vitamin B Penting untuk Kesihatan yang baikAdakah anda mendapat vitamin B yang mencukupi? Tekanan harian, tabiat pemakanan yang tidak sihat dan sesetengah bahan ubatan boleh meningkatkan risiko kekurangan bekalan vitamin B anda. Justeru itu, vitamin B merupakan keperluan asas dalam diet sihat kita.

B yang Lengkap dan Seimbang

B Complex Shaklee menawarkan vitamin B yang lengkap, mengandungi 8 jenis vitamin B bagi membantu memelihara kesihatan yang baik.

•    B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan
      menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada
       tenaga.*
•    Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel
      darah merah di dalam tubuh.  Jumlah asid folik yang
      mencukupi dalam diet harian membantu mencegah
      kecacatan tiub neural bagi wanita yang merancang
      kehamilan sebelum konsepsi dan semasa 12 minggu
      tempoh kehamilan bagi dos harian sebanyak 400 mcg.*
 
Lecithin

Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya.Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Bagaimana ia berfungsi?

Bcomplex
menukarkan makanan yang kita makan kepada tenaga, Ia juga mengurangkan symptom kemurungan serta tekanan @ stress, dalam masa yang sama meningkatkan fungsi otak. Yang paling menarik dalam Bcomplex ini ia menjadi pengalak kepada kesihatan jantung, metabolisma tenaga dan replikasi jantung yang sihat.

Lechithin
Memecahkan lemak & menolong mengurangkan berat badan di samping menurunkan paras kolesterol dalam serum. Bagi yang nak diet lechithin ini juga mengekalkan fungsi optimum otak.. para ibu yang menyusukan anak, pekerja & pelajar boleh mengambilnya.
 
=========================================
Bagaimana nak tempah??? Mudah sahaja hanya klik gambar di bawah...
=========================================

Set Diet & Bertenaga


atau boleh hubungi
~ Arma~
~sms/whatsApp 0126874142
~Unik & Ingin jadi luar biasa


04 July 2014

Strawberi Vanilla Shake..yum..yum..lazat...

Sumber: Shaklee Malaysia
 
 
 
Sedap tak tengok Strawberi shake di atas???
Wajib cuba ini... resepi yang mudah dan simple...
Jika rakan-rakan tidak ada Vanilla Shake...boleh gantikannya dengan
Energizing Soy Protein/Mealshake.

Strawberry Banana Shake:
1. 2 Scoop Vanilla Cinch Mix/ ESP/Mealshake
2. 1 cawan fresh milk
3. Sebiji Pisang
4. 5biji strawberi segar
5. Ais kiub @ Ketul ais

Cara-cara:
Masukkan semua bahan tadi dan blender hingga sebati..

Selepas itu, masukkan dalam cawan dan sedia untuk diminum...
Armawati Ariffin

Pengedar Shaklee Malaysia
Shaklee Independent Distributor
COD di daerah Kulim/Kedah
Shaklee ID: 858240
Sms/Whatsapp: 012-6874142

03 July 2014

Esell ~ Set penyusuan tanpa Alfalfa


Esell..

 Alhamdulillah..Shaklee dah selangkah ke depan, melalaui esell, para pelanggan tersayang, boleh memilih set-set yang telah kami buat.


Set Penyusuan Ostematrix


Sila klik gambar di atas untuk membuat pesanan ini Set penyusuan tanpa Alfalfa, khas untuk ibu-ibu yang alah dengan Alfalfa @ pengidap SLE.

~Ini adalah Set alternative untuk ibu-ibu yang mempunyai masalah penyusuan
~Alternatif untuk mereka yang alah alfalfa
~Untuk ibu-ibu yang mempunyai susu yang merudum ketika Haid @ Datang Bulan

~Untuk ibu yang mempunyai alahan susu & laktosa
`Ostematrix ~ Kalsium yang lengkap dengan magnesium,Boron, kalsium & vitamin D.


Arma~ 0126874142
Rakan Shaklee Anda di Kulim.

02 July 2014

Susu Meriah dengan Suplemen Shaklee...Wallah!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
Set Bersalin + Penyusuan Shaklee
 
Terima kasih memberikan pilihan yang terbaik untuk si manja anda.


Kenapa ye kena pilih Shaklee sebagai Set Berpantang anda?
 



Kerana..Shaklee ni SELAMAT, UNIK dan BERKESAN jika nak di bandingkan dengan set berpantang atau set bersalin lain yang berlambak di pasaran sekarang.



SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di ambil oleh ibu yang baru melahirkan bayi seawal 2jam selepas melahirkan bayi. 



SELAMAT kerana vitamin Shaklee boleh di makan oleh ibu yang bayi di sahkan ada masalah jaundis/sakit kuning.



SELAMAT kerana ibu yang melahirkan bayi secara normal atau pembedahan boleh makan vitamin Shaklee ini.



UNIK kerana gabungan vitamin yang ada dalam set bersalin atau set berpantang Shaklee ini membuatkan ibu lebih cergas, lebih bertenaga, lebih anggun dan cantik.



UNIK kerana luka ibu akan lebih cepat sembuh.



UNIK kerana susu ibu meriah dengan adanya ESP dalam set ini.

 
Jika anda dah makan set berpantang atau set bersalin Shaklee ni, tak perlu lagi makan apa-apa jenis jamu. Tapi, seandainya anda nak makan jamu, cuma perlu jarakkan masa pengambilan antara vitamin Shaklee dan Jamu pilihan anda.
1) Vita-Lea® Iron Formula (Multivitamin) (RM88.75)(120biji)
Vitalea adalah multivitamin yang lengkap dengan 28 jenis vitamin dan mineral. Sangat perlu demi memastikan tubuh badan menerima
semua zat dan vitamin yang penting untuk kesihatan optimum dan perlu dalam menjamin kesejahteraan secara am.

Zat besi dalam Vita-lea dapat membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung dan menyusu kekurangan
zat besi dan jika tidak ditampung boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.

2) Vitamin C Chewable (RM37) (90biji)
Sebagai antioksidan semulajadi, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik.

3) B-Complex(RM53.75)(120biji)
Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus,
emosi lebih stabil dan wajah berseri.
B complex juga vitamin anti stress. Jadi bila tiada stress, penghasilan susu lebih baik.

4) Energizing Soy Protein Isolate Powder (ESP)(RM150)
Antara komposisi utama dalam susu ibu ialah protein. Protein adalah makanan sel. Protein berfungsi mengekalkan
pertumbuhan normal dan pemeliharaan tisu.
Mengawal atur keseimbangan bendalir dalam badan. Pembinaan hormon, enzim dan antibodi memerlukan protein.
Selain itu protein dikatakan membantu mengawal keseimbangan asid bes untuk mengangkut nutrien dan sumber tenaga.

ESP membantu memekatkan susu, memberi tenaga berkekalan untuk ibu yang tahan selama berjam-jam lamanya.
Selain itu ESP membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.

5) Ostematrix (Calcium & Magnesium)(RM61)(120biji)
Dalam susu ibu, antara komposisi mineral yang tinggi ialah kalsium. Kalsium penting untuk bina darah, bina tulang, gigi dan saraf dalam tubuh manusia.
Bagi ibu yang mengandung atau menyusu, pengambilan kalsium tidak boleh dipandang remeh. Bagi ibu2 yang tidak menjaga dan mementingkan
pengambilan kalsium dalam diet harian, maka kalsium untuk penghasilan susu ibu akan diserap dari yang sedia dalam tubuh ibu.

Jika perkara ini berlarutan dan si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis,
rasa sengal kaki dan tulang belakang, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.

Pengambilan Ostematrix juga dapat membantu ibu yang mengalami masalah susu merudum ketika period.

6) Zinc Complex (Selepas bersalin)(RM33.75)(120biji)Membantu penyembuhan luka bersalin dengan lebih cepat dan membantu mengelakkan post-natal depression.
7) Alfafa Complex (Selepas bersalin dan menyusu - as MILK BOOSTER)(RM53.75)(330biji)

Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia
sangat membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU.
Harga Set Bersalin/Berpantang Full Set RM478 | Speacial Offer xxx (sms/wa : 0126874142) untuk best offer.

Kebiasaan para pelanggan saya akan ambil pakej include dengan penyusuan, sebab lagi jimat ianya 2 dlm
1.Badan sihat + susu banyak.
Jaminan saya untuk anda:
 1) FREE Consultation dan After Sale Service (bimbingan exclusive dari saya)
 2) Harga Terbaik dan Mampu Milik

Hubungi saya : Arma, 0126874142



01 July 2014

Miss Vivix dah datang...Miss Gojes ni..Wanted!!!

Sila Klik Gambar Di atas Untuk Memesan Vivix (^_^)v
Vivix Terlajak Laris!!!

Vivix Oh Vivix!!!


Bulan ini bulan penjimatan untuk vivix,
Suplemen terbaik @ lebih dikenali sebagai "Tonik Ajaib"
InshaAllah mampu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan..
...
Beli 1 pun boleh,
Beli 2 free membership...... (^_^)
Beli 6 free 1....... terbaik jimat RM475!!!

dan

BONUS RM200++ pada 14hb setiap bulan.

Place ur order now!!!

Arma ~0126874142.

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku