Social Icons

15 May 2013

3 Tahun terlantar akhirnya mampu duduk kembali...

Assalammualaikum wth...
Hari ini kakMa ingin berkongsi dari sebuah blog yang Kak Ma baca..tentang seorang uncle yang telah 3tahun terlantar, Alhamdulillah dengan izin Allah selepas pengambilan VIVIX..dia mampu bangun kembali...
jom baca kisah ini lebih lanjut...

Kisah benar ni di ceritakan oleh seorang pengamal Supplemen selama 22 tahun.
Beliau mula makan sejak muda name beliau Uncle JITENDRA

Dan bagaimana VIVIX banyak mengubah ramai kehidupan teman-temanya.
Kisah ini berlaku 4 tahun yang lalu dimana beliau sibuk menyebarkan brochure tentang VIVIX the new breakthrough ke klinik-klinik tempatan, apabila suatu hari ade seorang jururawat tu bertanya.

VIVIX nie boleh tolong orang stroke tak? Uncle Jitendra cerita.. OF COURSE BOLEH sebab VIVIX telah diuji secara klinikal dan memperbaharui sel2 tubuh dengan baik.

So nurse dengan semangat pun order SEBOTOL.

Lepas 21 HARI Uncle Jitendra got a call from the lady suruh die datang ke Seremban sebab pesakit tu duduk seremban. Bila die sampai alangkah teperanjatnya Uncle nie sebab ayah nurse tu dah boleh duduk dimana die telah terlantar SAKIT SELAMA 3 TAHUN.  Walaupun die tak boleh berjalan akibat terlalu lame baring,  untuk dia duduk dan mampu mengangkat tanganNYA adalah satu keajaiban tuhan berikan pada keluarga tersebut.

Ini adalah antara testimonial sebenar yang di ceritakan pada kami oleh UNCLE JITENDRA yang begitu setia dengan PRODUK SHAKLEE selama 22 TAHUN dan selama itu dia telah berjaya membantu ramai keluarga untuk hidup lebih sihat!! FYI rambut dia mmg hitam k takde coluring or dye ok. aku pun terperanjat!! dan umur dia ialah…… 56 TAHUN!!




Ini perkongsian beliau minggu lepas masa HEALTH TALK.. Memang mengujakan,
Apa itu VIVIX shaklee?

VIVIX ialah satu penemuan Revolusianary dalam anti penuaan tahap sellular atau SEL.
ia adalah merupakan supplemen anti penuaan terbaik di dunia dan lebih dari 1 JUTA botol telah bun dijual.

Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX® telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 mekanisma utama penuaan

1) Melindungi dan membaiki selular DNA
2) Memberi Impak positif keada pengawalan genetik
3) Mengalakan biogenesis (pembentukan baru) mitochodria
4) Melambatkan pembentukan protin AGE ( Advanced Glycation End products)
5) Ia juga menjaga kesihatan jantung, otak, kesihatan imun sistem, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sel dan kesihatan dan kesejahteraan.

kt: http://aulawrites.blogspot.com/2012/08/3-tahun-terlantar-akhirnya-mampu-duduk.html

Berminat Mengetahui lebih lanjut, boleh hubungi KakMa 0126874142

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku