Social Icons

12 March 2012

Corotomax.. Vitamin untuk mata & Kanser....
Kredit to : mamacery


Corotomax????..Apakah dapat membantu????Hari ini kita baca tentang Vitamin untuk mata dan mencegah kanser ye.. JOm baca


Perlindungan Sel-Sel dari Dalam*


Setiap hari, sel-sel di dalam badan anda diserang oleh berjuta-juta radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan DNA. Apakah yang boleh membantu? Jawapannya ialah Anti oksida. Anti oksida merupakan nutrisi yang boleh melindungi sel-sel ini daripada radikal bebas, meningkatkan kesihatan sel secara menyeluruh dan menyediakan perlindungan untuk menentang kerosakan sel-sel.Perlindungan Menyeluruh dan Berkesan


Perlindungan antioksida dapat ditingkatkan dengan pengambilan CarotoMax Shaklee. Shaklee mengambil perlindungan anti oksida yang terdapat pada buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman lain melalui cara pengasingan, penyaluran dan pembentukkan kerotin secara semulajadi. *CAROTOMAX menyalurkan lima daripada karotenoid penting yang dipilih daripada gabungan tumbuhan fitokimia. Anda tidak akan mendapat perlindungan gabungan ini daripada sumber makanan sahaja.

5 jenis karotenoid yang paling berkhasiat
Purata pengambilan karotenoid, lutein, lycopena dan beta-karotena adalah 8 mg setiap hari manakala CarotoMax pula dapat membekalkan lebih 13 mg daripada karotenoid yang paling berkhasiat.
*Membantu mengekalkan kesihatan badan secara umumnya dalam jangkamasa panjang serta kesihatan mata, jantung, kulit, paru-paru, prostat dan serviks secara khasnya.

*Menguatkan sistem imun

*Biasanya disimpan dalam organ-organ tubuh kerana ia bersifat larut dalam lemak.

*Mengandungi ekstrak yang unik daripada tomato, ekstrak biji benih anggur, ekstrak brocoli bertunas, minyak jagung, minyak palma dan marigold.

*Dalam CarotoMax mengandungi karotenoid.


Credit : Shaklee-Beta Karotena Sama dengan 102 porsi Pisang
-Lycopena sama dengan 714 porsi Aprikot
-Lutein dan Zeaxanthin sama dengan 285 porsi pink grapefruit


-Alpha karoten sama dengan 89 porsi Raspberi
* Produk ini tidak bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh/ atau mencegah sebarang penyakit.


Untuk dapatkan harga istimewa atau inginkan pek mini jika ada kekangan budget, sila sms 012-6874142 @ PM fb saya : precious insyirah.

No comments:

Post a Comment

Google+ Followers

Testimoni Shaklee

 

Shaklee Different

Shaklee Different

Ziarah Blogku